Noirot fűtőpanelek, francia elektromos fűtés egyszerűen

Noirot elektromos fűtőpanelek, francia fűtés egyszerűen

noirot logoNoirot elektromos fűtőpanelek, francia fűtés egyszerűen, konvektorok, fűtőpanelek, légfüggöny.  A Noirot fűtőpanelek, konvektorok, fűtőtestek minden része európai fejlesztés és gyártás eredménye. A Noirot minden gyáregysége Franciaországban van! Immár 70 éves tapasztalat segíti a gyárat termékeinek fejlesztésében.

A Noirot elektromos fűtőpanelek induló szériái (SPOT-D és MELODIE) hasonlóan konvekciósan fűtenek, mint a jól ismert norvég panelek! Energiatakarékosak és gazdaságosak, hiszen gyakorlatilag 100%-ban alakítják hővé a bemenő elektromos energiát, nincs pazarlás.

Alkalmasak lakóépületek, lakások és üzlethelyiségek főfűtésére is! Jellemzőik: gyors és egyszerű  felszerelési lehetőség, karbantartásmentesség, 100% hatásfok.

5 év garancia


Magyarországon forgalmazott főbb Noirot termékekről röviden

NOIROT SPOT-D

Noirot elektromos fűtőpanelekA Noirot SPOT-D elektromos konvektorok digitális termosztáttal rendelkeznek, így  a helyiség hőmérsékletének pontos beállítása nem probléma. A programozási funkciókkal használatával további megtakarítások érhetőek el.

A beállításban gyárilag beállított programok (F1, F2, F3) segítenek, így a munkanapokon és hétvégén is életritmusunkhoz állíthatjuk a csökkentett ECO módot. A beállítás jóval gyorsabb és egyszerűbb lehet a naponkénti programozású fűtőpanelekhez képest!

A gyermekzár  a gyerekszobában, de vendéglátó egységekben, szállodákban is fontos funkció.

A fűtési mechanizmus alapjaiban konvekciós fűtés, de a hőenergia egy kis része azonnali hőérzetet adó hősugárzás formájában lép ki a panelből.

A Noirot Spot-D széria falikonzolos megoldású, ERP READY elektromos konvektor, de kiegészítő lábbal mobillá is tehető. A láb bepattintós rendszerrel működik, de vigyázzunk, egyelőre a a lábat levenni csak a rögzítő műanyag egység letörésével lehet. Rövidesen több ilyen rögzítőt is mellékelünk majd láb vásárlása esetén.

konvekciós fűtés mechanizmusaA SPOT-D elektromos konvektor ablaknyitás érzékelője észleli a helyiség hirtelen hőmérséklet csökkenését és automatikusan leáll Így elkerüli a szellőztetésből adódó energiaveszteséget.

A vezérlőben (termosztátban)  3 gyárilag rögzített programlehetőség található, egyénileg nem állíthatóak az idősávok! Felhasználóbarát kezelőfelület és szoftveres hőmérséklet korrekció (kalibrálási lehetőség) jellemzi a még pontosabb mérésért.

Noirot Spot-D rácsVillásdugóval szerelt, azonnal üzembe helyezhető. A görgős láb megvásárlásával mobil fűtőpanelként is használható.

Fix (direkt) bekötés esetén a dugvilla garanciavesztés nélkül eltávolítható.

A levegő kivezető egysége picit lefelé és előre irányítja a kész meleget, így bátran helyezhetjük ablak alá is. (azért itt sem jó, ha a függöny ráér a fűtőpanelre)

IP24 védettsége miatt fürdőszobában is nyugodtan használhatjuk.

Noirot Spot-D rendelhető teljesítményei1000 – 15000 – 2000 – 2500W


NOIROT MELODIE – Noirot elektromos fűtőpanelek – KIFUTOTT!

Noirot fűtőpanelek, elektromos Melodie fűtőtest

A Noirot termékei közül a Melodie széria is a szabadalmaztatott RX-Silence fűtőbetéttel fűt. A precízen megmunkált egykomponensű és nagy felületű  alumínium-monoblokk, X-TYPE fűtőbetét  gyors felfűtést, hangtalan működést biztosít, emellett porálló is.

Noirot RX-Silence fűtőbetét, Noirot fűtőpanelekA MELODIE elektromos fűtőtestek a NOIROT kínálatában megtalálható szinte összes méretet és teljesítményt tartalmazzák.

A magasított design-tól egészen a mindössze 22cm magas peremfűtésig mindent megtalál, hogy a belső tér kialakítása valóban kompromisszum mentes legyen.

Minimalista design, energiatNoirot Spot-D termosztátakarékos technológia!

A Melodie fűtőpanel is IP24 fröccsenő víz elleni védettséggel rendelkezik.

A Melodie fűtőpanel rendelkezik a Spot-D minden jó tulajdonságával is: gyári programos termosztát, ablaknyitás (szellőzés) érzékelős vezérlés, gyermekzár, kalibrálási lehetőség!

ERP kompatibilis fali fűtőpanel: falikonzollal és villásdugóval szállítjuk.

Méretekről itt tájékozódhat: NOIROT MELODIE – KIFUTOTT!


NOIROT OLERON törölközőszárító radiátor

A Noirot Oleron elektromos törölközőszárító radiátor  ötvözi a funkciót és a teljesítményt.

750W-os teljesítményével kisebb és nagyobb fürdőszobák önálló fűtésére is alkalmas, akár 2-6 m2-ig.

OLERON törölkozőszárító radiátorAz elektromos törölközőszárító lekerekített fűtéscsövei elegendő helyet biztosítanak a törölközők szárítására, stabil rögzíthetősége miatt a nedves vizes törölközők vagy köpenyek szárítása sem okoz problémát.

A hagyományos ki-be kapcsolós vagy teljesítményszabályzóval ellátott elektromos törölközőszárítókkal szemben, elektromos radiátorunk beépített szobatermosztáttal van szerelve.

A beépített termosztátos vezérlés teszi egyedivé a Noirot elektromos törölközőszárító radiátorokat, melyben elérhetőek komfort, gazdaságos, fagymentesítő üzemmódok.ERP READY

Oleron törölközőszárító radiátor termosztátEzen kívül elérhető még a szabvány ablaknyitás érzékelés, programozás és az intelligens öntanuló funkció: a termosztát megjegyzi mennyi idő kell a helyiség felfűtésére és a programozáshoz hozzárendeli azt (a program időpont kezdetére már felfűti a szobát, figyelembe veszi a felfűtési időket változó körülmények esetén is).

Időzítő funkció, télen – nyáron

A fix 2 órás de egy gombnyomással leállítható időzítő funkció használata abban az esetben hasznos ha nem cél a helyiség fűtése, mindössze a törölközőket kellene gyorsan felmelegíteni vagy szárítani.

Ablaknyitás érzékelés

Az Oleron elektromos törölközőszárító radiátor észleli a helyiség drasztikus hőmérséklet-csökkenését, automatikusan leáll és szabályozza magát, hogy elkerülje a szellőztetésből adódó energiaveszteséget.

Programozási lehetőségek

Előre rögzített és egyedi programlehetőségek a lehető leggazdaságosabb üzemeltetéshez. Az elektromos törölközőszárító felhasználóbarát kezelőfelületet és kalibrálási lehetőséget biztosít a maximális komfort kialakításához.

Teljesítmény: 750W

Méret: 50 x 132 cm


Elektromos fűtőtestek fogyasztásáról részletesen honlapunkon itt: FŰTŐPANELEK FOGYASZTÁSA


További választék

Fenti elektromos fűtőtesteken kívül a Noirot választékából még forgalmazzuk a RIDEAUX RX-Silence fűtőbetétes, nagy teljesítményű fürdőszobai gyorsfűtő és törölközőszárító fűtőtestet is!

A mozgásérzékelős vezérlésű Noirot AXIOM már a következő minőségi lépcső az elektromos fűtések területén.

A termosztátban az alap funkciókon túl,  az integrált okos egység automatikusan optimalizálja az energiafelhasználást.

Érzékeli a mozgást vagy éppen azt hogy Ön távol van. Ha huzamosabb ideig nem érzékel mozgást bekapcsol az ECO funkció. Az első fél óra elteltével 1°C-al automatikusan csökkenti a beltéri hőmérsékletet, a második passzív fél órában még 1°C lejjebb veszi a beállított értéket.

A fűtőbetét itt már hőtárolós öntöttvas egység, mely az üzemen kívüli (rövid) szakaszokban is melegen tartja a fűtőtestet, ezzel is egyenletessé téve a hőérzetet, növelve a komfortérzet minőségét!

Nemcsak fehér, hanem antracit színben is elérhető. Teljesítmények: 1000W és 2000W


Egyéb Noirot termékek is (Corelia, Axiom, Rideaux) webáruházunkban ittPHF webshop, energiatakarékos fűtőtestek, EU termék